UKRAINA

«Ingen bør bli overrasket dersom Russland ( les: USA ) anstifter en provokasjon eller hendelse for så prøve å bruke det som rettferdiggjøring for en invasjon», sier USAs utenriksminister Antony Blinken. Og legger til at USA kan støtte det ukrainske regimet i geriljakrig mot Russland (Klassekampen 10. januar).

Sanksjoner bør rettes mot USA, som infiltrerer land i Europa for å utplassere invasjonssoldater og provosere Russland til de sprekker. Nato har ren våpenkraft som er mange ganger Russland sin.

USA er en bøllestat som opptrer som verdens verste mobber og klager over at Russland har soldater tjue mil fra sin egen grense. USA bryter folkeretten når og hvor de vil. Det siste de gjorde i Afghanistan var å drepe en familie på minst sju mennesker.

De fleste bør se at Jens Stoltenberg er en Nato-leder som ser ut til å foretrekke krig på europeisk jord. Han skiller ikke mellom USA og Nato. Men når han snakker med norske journalister går de på limpinnen hver gang. Han er våpenindustrien og haukenes mann, men blir en fredens mann straks han krysser grensen til gamlelandet. Hvorfor får han ingen kritiske spørsmål? Hva er det som gjør at norske politikere er så totalt ute av stand til å reagere? Det er ufattelig at utenriksministeren ikke evner å være rakrygget og si at nok er mer enn nok.

Jeg oppfordrer folk til å slutte å kjøpe amerikanske varer. Amerikanske invasjonssoldatene bør bannlyses fra norsk jord før de får fotfeste.

Innlegget ble publisert i avisa Klassekampen 12. januar.

  1. Dette er et fabelaktig godt innlegg. Treffende på alle punkter. Får vi flere slike kan vi kanskje unngå krigen. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.