Hege Ulstein er tilbake i Dagsavisen. Hun har vært på kurs hos etterretningstjenesten, politiets sikkerhetstjeneste og nasjonal sikkerhetsmyndighet og er nå deres talerør overfor Dagsavisens lesere i VALG av venner og fiender; det er valgår i Norge.

I Dagsavsien 9.2. demonstrerer hun sine ferdigheter.  

Oppgaven er å få det norske folk til fortsatt, stilltiende, å godta utbyggingen av landet vårt til USA største militærbase med norsk våpenindustri totalintegrert i det amerikanske militærpolitiske kompleks. Ingen splittelse altså, mellom Frank og Anniken.

Russland er gjennom historien blitt brukt til å skremme nordmenn til å slutte rekkene. Løgnen om «Russlands anneksjon av Krim» har vært kronargumentet siden 2014. I folkeavstemningen på Krim valgte 97% av befolkningen seg vekk fra et Ukraina der naziledere fra annen verdenskrig fremdeles står på sokkel og fascistene marsjerer i gatene, støttet av Vesten. Denne historien er det ikke plass til i norske media. Fred og forsoning med naboen er ingen intellektuell utfordring for norske redaktører, men visstnok en farlig kime til splittelse i NATO.

Og ikke siden Krimkrigen på 1850-tallet, med fravær av billig korn, har Krim egentlig betydd noe her til lands.

Da har det nok større effekt at «utenlandske aktører operere i Norge», noe som ikke må forveksles med at norske aktører opererer i Russland. Nei, Ulstein taler ikke om USA, som selvsagt sto og står bak dataangrepene på det norsk storting og styringsverk, ene og alene for å skremme det norske folk til lydighet. Så, hva har Russland tjent på dette?

De som har vunnet på dette, er norsk våpenindustri og -salg, og de som nå uhindret legger Norge åpent for bombeflyet B1, for atomubåter ved kai i norske byer, for invasjon av tusenvis av NATO-soldater som leker krig i pestens tid, osv., osv.

Ulstein varsler at valget i Norge til høsten kommer til å bli angrepet. Av russerne. Som i USA. Det er bevist, men bevisene våre får du aldri. Det handler om tillit!

Hvem tjener på dette?

Denne kommentaren til Ulsteins referat i Dagsavisen 9.2. fra «Trusselvurderingen for 2021» fremlagt av Politiets sikkerhetstjeneste, Forsvarets E-tjeneste og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet 8.2., har ligget i avisa i noen uker før den ble avslått, de hadde dessverre ikke plass.

Ane Hoel

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.