Den trojanske hesten Navalnyjs galoppade gjennom NATOS utenriksministermøte og vestlig presse legger støvet i tykke lag over den langsomme tilintetgjørelsen av Julian Assange i skammens fengsel. Mannens avsløringer av USA og Vestens drap og lemlestelser av mennesker og nasjoner burde være en vekker for alle som ønsker fred i verden. Julian Assange har gitt sitt liv for dette formål.

Isteden har Norge gjort seg til en spydspiss for krigerne. Vi er «Natos øyne og ører i Nord», siteres Søreide i Dagsavisen 25.3.21. De vanvittige summene Norge bruker på militære installasjoner og utstyr kan overhode ikke brukes til forsvar, bare til angrep der USA måtte ønske. Hvor mange Frode Berg fins det ikke der ute? Russland ga ham 14 år og sendte stakkaren hjem. Hva gjør Norge til gjengjeld?

Skyld på Russland!

– I en uforskammet og nedrig tone beskylder vi Russland for ethvert hackerangrep som er kommet og måtte komme, uten bevis! Dette skal mørne det norske folk til å godta at vi nå er lagt inn under USA med en president som kaller presidenten i vårt naboland for «morder» og uttaler seg om hans «sjel». Dette kommer fra en mann som fikk den norske regjering og storting til enstemmig å sende 588 bomber over Libya. Libya, Afrikas rikeste og mest velfungerende velferdsstat!

Skamløse norske politikerne ser nå sin viktigste oppgave i å forsvare sine tidligere krigsøvelser for USA i Jugoslavia, Irak, Afganistan, Libya og nå i Syria. Vi står foran et valg, men skal vi virkelig ha et valg, må vi velge mer reflekterte politikere. Politikere som flagger at de vil benytte enhver anledning til å bygge freden. Politikere som på en anstendig måte vil be Russland om å dele Coronavaksinen Sputnik V med oss. Helse er en gylden anledning, men har vi EN politiker med moralsk mot til å senke stemmen og starte gjenoppbyggingen av tillit mellom Norge og Russland? Har vi EN politiker som ser bjelken i vårt eget øye?

Med Støre ved roret og Jens som garantist for førsteslag med atomvåpen, vil dette ikke skje; begge er godt tilfreds med sine Libya-vurderinger 10 år etter. Og med Bidens retorikk går det bare en vei. Utslettelsen kan gjelde en annen rik velferdsstat under en annen løgnaktig påstand.

Det kan gjelde oss selv.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.