Jeg vil takke initiativtakerne bak TrønderRød for muligheten til å skrive for nettavisa, og alle de som har lest artiklene!

Her kan du lese mine artikler på TrønderRød

I året som er gått, har jeg produsert et tjue-tall artikler. Det dreier seg om alt fra bakgrunnsartikler om de tidligere sovjet-republikkene via onzonlag og debattartikler om demokrati og fascisme.

Jeg er først og fremst opptatt av å verne naturen, men i 2022 har jeg vært nødt til å flytte fokus over på skadedyret homo sapiens (som visstnok skal bety «det kloke mennesket» Hah!

Trolig har artiklene vært mer lærerike for meg enn for leserne. Om ikke annet, så holder skrivingen muligens alzheimeren på avstand. For tida jobber med en sak om Equinor og norsk dobbeltmoral.

Fylgj med, fylgj med, i neste bolken vert det spanande…

Den viktigste artikkelen etter min mening, var «Det er harde tider» hvor jeg forsøkte å sammenfatte den litt spesielle multikrisa vi er inne i: Kriger, konfrontasjoner mellom stormaktene, økt fare for atomkrig, monopolkapitalisme og diktatur, klimaproblemer, naturkrise, økonomisk kollaps, overbefolkning, sult og flyktningstrømmer. Dette er en farlig opphopning av kriser, og kan føre til mer krig og elendighet…

Mange mener det ligger mye makt i det skriftlige ord. Av og til, muligens. Men noen ganger -som i debatten om strømpris-krisa, tror jeg vi er forbi argumenter. Her er det bare å ta på seg de gule vestene, tenne faklene og strømme ut i gatene…

God jul, og godt nyttår, vi kan komme til å trenge det!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.