Norge har havnet på den gale siden av historia, og er til og med villig til å skape kriger for å tilfredsstille krigsfyrsten, USA, som alltid skyver sine vasaller foran seg. Å se på de grunnleggende verdiene, menneskene, geografien, historien bakover i tid; hvordan har det utviklet seg? Historien gjentar seg fordi menneskene og systemene gjør det samme. USA har sanksjonert, truet og kriget mot svake parter og stjålet deres verdier i 200 år. Nå er vi inne i forandringens bølge. Imperiet og vasallene er 1/8 del av verden og vil styre rest-verden.
Flere og flere internasjonale nyhetskanaler samler seg om det faktum at verden er allerede multipolar, hegemoniet er borte, men keiseren har ikke oppdaget det. Nye internasjonale organisasjoner vokser daglig med land fra til og med Amerika som samler seg om Østveien, fredsveien, til utvikling og velstand. Dollaren er snart verdiløs og borte, og landene frie.

Elefanten i rommet går til USA-kapitalismen

Elefanten i det norske rommet er Arbeiderpartiet. Landsmoderen gikk til sengs med Høyre. Det overraskende var at hun tok Arbeiderpartiet med seg og solgte arvesølvet på børsen. Alt skal komme for en dag; og nå har det kommet til de grader. Folket har mistet kontrollen over arvesølvet og politikerne, og folket fryser og vet ikke om de har penger til å betale strømregningen i morgen.

I tillegg har USA-baser inntatt Norge med tillatelse til å ta med seg atombombene sine. Det er det kollektive selvmord.

Arbeiderpartiet har sine røtter fra kommunistene. Einar Gerhardsen var aktiv med “det brukne gevær” i mellomkrigstida som de borgerlige brukte mot ham i mange år. Da han ble statsminister og Norge manglet alt, ville han komme i betraktning for Marshall planen, på norsk Marshallhjelpa, kalte usanerne ham “halvkommunisten”. Norge fikk minst.

Tok Norge ut av fattigdommen

Arbeiderpartiet tok Norge ut av fattigdommen og bygde velferdsstaten – i dag har tredje generasjon dekadente Ap-folk gått over til USA-kapitalismen og river ned velferdsstaten stykkevis og delt, norsk selvstyre og uavhengighet.

-Hvorfor skjulte de at de hadde gitt bort Norge til Mafialandet, røverne, de kriminelle som vil drepe hele verden hvis de ikke bøyer seg for USA-kapitalismen, og svindlet sine egne med løgn og bedrag.

En sentral tillitsvalgt, opportunist og karrierist, hentet ut sin avgjørende kapasitet som krigsforbryter mot afrikanerne i 2011, ble invitert til det hvite hus og linet opp for neste trinn i karrieren, krigsherre i NATO, ansatt av USA. –Kan det gå verre for et lite land?

I 2013 startet Ukraina-planen. I 2014 fikk Norge beskjed at Russland er den nye fienden. Det mest lurvete og korrupte landet i Europa, Ukraina, har bedrevet borgerkrig på etnisk grunnlag i 8 år uten merknader fra vesten. 15.000 drepte, mange flere enn for Norge i Den annen verdenskrig.

Arbeiderpartiet faller

Arbeiderpartiet har startet sitt fall mot sperregrensa som andre sosialdemokratiske partier i Europa, men hvordan kan vi berge Norge. Europa står for fall som USAs bakgård. Hengemoniet er i håpløst mindretall og rakner, tilliten minker og dollaren er ingen verdensvaluta. USA eter sine egne vasaller når det røyner på, og Norge har det USA mangler; olje, gass og oljefondet, Statens pensjonsfond utland. Dette slipper USA aldri.

Vi trenger et politisk oppgjør. Våre norske myndigheter har vist dårlig nasjonal holdning og ignorert grunnlovens krav til norsk suverenitet, selvstendighet og uavhengighet. Det er elefanten i rommet som er falskspilleren. Det norske arbeiderparti har over år vist dårlig nasjonal holdning og ansvar reises mot sentrale tillitsvalgte, medlemmer og partiets velgere.

Aksjon for et selvstendig Norge

Dette er en redningsaksjon for Norge. Vi må på den rette siden av historien. Vi kan ikke eller skal ikke drepe mennesker i andre land fordi krigsherren krever det. I andre land hvor myndighetene lyger og manipulerer folket, blir folket aggressivt, voldelig og bevæpner seg. Det blir opprør og borgerkrig. I Norge er vi ikke der. Derfor må angrepet rettes mot partiene. Folket skal ha kontrollen over Norge: Norge ut av Acer, ut av EØS-avtalen, Norge ut av morderorganisasjonen NATO, alle utenlandske styrker og baser ut av Norge. Nei til atomvåpen i Norge. Norge er et fredselskende land og vil ikke blande seg inn i kriger i andre land.

Arbeiderpartiet og Høyre er blitt søsterpartier. Professor i økonomisk historie ved Universitetet i Oslo sa for noen år siden:

Høyre ligner stadig mer på et moderne sosialdemokratisk parti, mens Arbeiderpartiets ledelse kler seg og ter seg som høyrefolk.

Sitatet er hentet fra Terje Bjørlos artikkel, “Guri Melby: Vi trenger flere kraftkabler til utlandet.” Småpartiene er like løgnaktige som de store.

Slik det ser ut i dag, er det bare kommunistpartiet som kan berge folket og Norge.

H. Boye Svendsen i Havana

FOTO: Way to multipolar world © Megalomaniac | Dreamstime.com

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.