Norge er ett totalt politisk kaos. Halleluja møter fra Europabevegelsen og flere politiske partier rundt om i det norske kommune og bygdesamfunn som fokuserer kun på energi og krig. Folk blir skremte, hjernevasket og tenker ikke. 

Det reageres snart ikke på noe når ting skjer på det menneskelige plan så sant man bare får sitt og sine behov dekket. 

Høye måler snart 37 %. Men dette er sterkt magefyll fordi Ap/Sp har sabotert venstre siden og kaster velgere over til høyresiden. 

Snakk om å bli lurt. Norsk politikk er overmodent for en politisk endring. Norge og Norden generelt ødelegger for selv selv med regjeringer som har ett større innhold av små godt enn en godteri pose selv. Vi må se på strukturen i selve politikken. Mon tro om ikke vi skal endre. Endre til folkets beste. Få opp engasjement i norsk politikk. La folket få mer demokrati til å fremme forslag til vedtak. Se litt mer på det Sveitsiske styresettet, demokratisk og ikke parlamentarisk. Eller skal vi satse på 2 sider rød eller blå? Vi har jo flere eksempler på politisk kaos som kan gi store konsekvenser.

TikTok og EU

Vi har fått nyheten om at Tik Tok skal bygg sitt datasenter her i Norge, og avtalen med TikTok er signert. Dette krever så mye energi som vi ikke har. Samtidig kan vi lese at amerikanerne skal investere 2 milliarder i Rygg flyplass  for sine kampfly! Hallo??? Er det ingen som reagerer!! Eller skal altså vi se på at Norge nå blir totalt ødelagt av maktsyke og totalt respektløse politikere som skal tilintetgjøre Norges identitet. Ødelegge Norges integritet, historie, kultur og ikke minst menneskene, dyrene og naturen. 

Hva er det norske folkets rettigheter, og da mener jeg oss alle som bor i dette landet.  Vi spør faktisk ikke om å få dette tredd nedover hodene våre. Vi spørre ikke etter å få vår natur rasert eller vårt land ødelagt. Vi får alt vi ikke ber om og vi må selv betale for det. Enormt!

Lokalpolitikere og ordførere kan da ikke ha så mye makt at de kan gå hen å signere avtaler uten at folket er med på å bestemme slike alvorlig ting som TikTok, som store stater som bla USA og India forbyr.

Politikere her til lands risikerer ingen konsekvenser for noe grovt ulovlig de gjør mot folket i Norge. Vi kan jo begynne med 1994. Norsk folk sa NEI til EU, men samtidig skrev regjeringen under på en EØS-avtale som brøt med det norske folks rettighet. Nei da vi i Norge bryter jo ikke menneskerettigheter men nå skal våre egne, Norges urbefolkning,  ikke få ha sine særrettigheter lengre heller. Dette er nasjonal innenriks rasisme. Hets mot eget folk. Hva skjer med Norge??

Det er stor andel politikere som aldri skulle vært politikere. Nå må det begynne å bli konsekvenser for de og ikke for oss. Det hjelper svært lite av at en gruppe stortingsrepresentanter leverer ett felles forslag om brudd på menneskerettigheter i forholdet til urfolket i Kina, spesielt nå, når Norge viser at det er greit for kinesiske selskap å investere i Norge. Slik at de kan forbruke vår energi på dårlig misforstått videoer av falsk selvtillit og do-humor, og tjene skattefritt på det. 

Jeg kan endre på et ordtaket :

– det passer svært dårlig å bygge glasshus med sten! 

Amerikanske baser på norsk jord

Samme dag som nyheten kom om Tik Tok, så leverer en gruppe på Stortinget  inn et forslaget. Dårlig timing. Tanken er for all del god og full støtte til selve emne. Men helt ute på glattisen vdr Tik Tok nyheten. Gruppen burde først jobbe i mot etableringen av Tik Tok i stedet.  Ja og TikTik Mehl ble helt borte. Hva ble konsekvensen der. En øl etter jobben. Skjerp dere. 

Dette blir fint,  Tik Tok kinesisk, og så er vi jo så «fattige» så vi lar amerikanere «investere» i flyplassen på Rygge for sin kampfly. Kanskje de får riste liv i flere av Norges små flyplasser! 

Ja dette piffer opp det hele. Nå blir det ingen eskalering i hodet til Putin. 

Kan vi vente oss investering fra Saudi-Arabia og Iran nå óg kanskje. De kan jo få etablere våpenfabrikker! Det er en god idé. Skaper jo arbeidsplasser, som vi gjentatte ganger får høre. 

Igjen er jeg meget sarkastisk, men med hold i det. 

På tide med litt selvtillit

Skal ikke nevne noen navn men de av dere som følger med vet hvem jeg sikter til. Det virker som de har bestemt seg for å Woke og out-source hele Norge bort. Danne et metropolsk krigs mekka. Et land der bare penger og makta rår. Å ja jeg glemte å nevne energi.  Å tro blindt på at dette skal gå, med Kina og Amerika i samme lille land, og det vil jo overhode ikke bli noe problem med Putin, han blir nok ikke provosert av at Norge lar USA renovere de små flyplassene til deres kampfly baser. Norge har jo eneretten på NATO, så selvskreven hjelp. Og selvsagt står EU parat og hjelper.

Det absurde er at Det norske forsvar blir krenket. At  en stormakt skal få ta i fra oss vår egen makt. Våre regjeringer både H og Ap, gir jo bort vår egen selvtillit. Gir bort Forsvaret. Den skal formes av en annen stat. Ja det er jo bare Putin som liker imperialisme. Ingen andre gjør det!

Hva er feil med en Nordisk Forsvars Allianse? Nordiske landene stå i sammen.  Det hadde vært en kraft salve. Vi må få tilbake selvtilliten. 

Vi har det snart kun på ski. 

Jeg tror mere på julenissen snart en dette evinnelige politiske kaoset regjeringen driver med. Både innenriks og utenriks. Dere kan ikke snakke om menneskerettigheter når dere selv bryter de gang på gang, og viser folk at vi skal kjempe for at alle andre lande må skjerpe seg, for så i samme stund, skal deres statsoverhoder og kapital i disse land,  få lov til å etablere det ene farlige luftslottet etter det andre i Norge! Tapp vår energi, våre lommebøker og null i skattekassen. Og hvem tror dere dette går ut over? Kun deg og meg. 

Vi trenger mange flere folkeavstemninger

Ja vi trenger å gjøre noe med miljø og energiforbruk men vi begynner i feil ende. Om vi tar ett kort eksempel og ser på vindturbiner, så  trenger de olje! Hvor skal den komme i fra? Vegansk er den neppe. Hva inneholder den? Og hvor blir den gamle eller overflødig oljen av? Skiftet og fraktet forsvarlig bort? For den er helt sikkert miljøvennlig, eller? 

Reinkjøtt bla. vil vel aldri bli renere. For i følge en på nyhetene så hadde han aldri sette så mye rein. De elsket å være rundt turbinene. Ja Fosen er reinsdyrenes nye lekeplass. 

Leser dere, hører dere hvor banalt dette er? 

Hvem av dere vil leve i et land og akseptere at en gruppe politikere som leker med Davids øl, gambler og taper, ikke minst ødelegger vårt land og hjem, skal få lov til det? Er det ingen som har stolthet og selvdisiplin til å gidde å ta opp kampen, enn oss røde kampløver.  Vi må bli sterkere og stå i sammen. Se på franskmenn. De protesterer. Ikke et fly eller tåg går.

Vi må fortelle samtlige stortingsrepresentanter at de skal stemme enstemmig på at nordmenn skal få sin rett til å stemme på hver eneste ting som faktisk skal stemmes over fremover. For nå flyter det over. Norske politikere bør stå på sin egen ROBEK-liste, og ta konsekvenser for brudd på menneskerettighetene blant annet. Bør bli dømt med kraftig straff og utestengelse fra all politikk permanent. Tiden er moden for endring i Norsk politikk. Amen! 

Christïn Von Löwendotter
Gruppeleder i Rødt Frogn, Bachelor i Fred og konflikt, Handikapet og alenemor

FOTO: Gnome girl with a scythe © Daria Likhodedova | Dreamstime.com

  1. Et godt spørsmål! Det enkle svaret er til helvete. Jeg ser febrilsk etter statsbyggende krefter i landet. Så var en stortingsrepresentant og ordfører fra Østfold, Jan-Erik Gaup, som flekte tenner til resten av representantene. Han støtter Russland, kjøper ikke det norske fortellingen om Ukraina og den anti-russiske psykosen. En mann av 169 representanter. Den gamle svenske statsministeren Tage Erlander sa at han aldri har møtt noen på høgt politisk nivå som ledelsen i Det norske arbeiderpartiet med en så enfoldig oppfatning av USA. USA er en bandittstat, og det må vi si høgt. Arbeiderpartiet er den store falskspilleren som har sviktet folk og land. LO må stoppe tilskudd til Ap og bryte båndene. Medlemmene må stoppe kontingentinnbetalingene. Norge må ut av morderorganisasjonen NATO. Innen stortingsvalget må Ap under sperregrensa.
    H. Boye Svendsen
    I Havana

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.